יין אדום יבש.
המורכב כולו מ - 100% ענבי סירה אשר נבצרו בבציר ידני בכרמי היקב השוכנים בגליל העליון.
עבר תסיסה אלכוהולית במכלי נירוסטה , בטמפרטורה של 25-28 מעלות , ובסיום התסיסה עבר סחיטה עדינה.
מתיישן בחביות מעץ אלון צרפתי בעלות צפיפות גבוהה למשך 18 חודשים ועוד כ - 10 חודשים בבקבוק במרתפי היקב בטרם יצא לשוק.
לפני ביקבוק עבר סינון עדין.
מציג טעמים של פרי אדום כהה בעל אופי פראי מלווה ברמזים לפלפל שחור , סיגליות וקורטוב של אניס. הוא בעל גוף מלא , טאנינים לעיסים וחמיצות ניכרת , אשר יוצרת איזון נהדר במבנה המורכב והמוצק של היין.
מוכן לשתייה עכשיו אך ימשיך ויתפתח בבקבוק בשלוש עד ארבע השנים הבאות.
עדות משכנעת ביותר לפוטנציאל של זן הסירה באזור הגליל בישראל.