יין אדום יבש.
המופק מ - 49% ענבי גרנאש , 26% סנסו , 13% סירה ו - 12% של קריניאן.
הענבים גודלו בשיטת "הגביע" , בה עלוות הגפן מצלה באופן טבעי על אשכולותיה.
תססו במכלי עץ ובטון פתוחים (30% אשכולות שלמים).
שיטת גידול וגיזום עתיקה זו מעניקה לענבים שצמחו בצל העלווה , טעמים מובחנים , מעודנים ומורכבים.
התיישן במשך 12 חודשים במכלי עץ גדולים.
מציג ניחוחות של פטל אדום ודובדבנים עם רמזים אקזוטיים , טעמים קטיפתיים ומודגשים המשלבים ביניהם פירותיות של דובדבן שחור עם מעט מליחות ובשר מעושן.
צבעו עז ועמוק , גוף מלא , יין קטיפתי , מעושן ובעל סיומת ארוכה ונעימה.