יין אדום יבש.
המורכב מבלנד בסגנון בורדולזי קלאסי מהזנים , מרלו 56% , סירה 15% , קברנה פרנק 15% ו - 14% הנותרים של קברנה סוביניון.
מגיעים ליקב מכרם תל שיפון אשר שוכן בצפון רמת הגולן בגובה של 915 מטר.
הזנים נבצרו ידנית עם שחר בכמה מועדים שונים בין סוף אוגוסט לאמצע ספטמבר.
עברו מיון ידני , עיבוד עדין והעברה למכלי נירוסטה לתסיסה קצרה.
בסוף התסיסה , היין הועבר למכלי עץ בנפח של 3000 ליטר שיוצרו עבור היקב בבית seguin morau שבצרפת בהן התיישן כ - 16 חודשים.
היין מתבטא בארומתיות נעימה של דובדבן טרי , תותי עץ ושלל גרגרי יער , אדמתיות קלה יחד עם גוף בינוני וסיומת רכה.