יין לבן יבש.
המורכב מ - 90% סוביניון בלאן ו - 10% רוסאן , אשר מגיעים ליקב מכרמים באזור רמת הגולן.
ענבי הסוביניון בלאן נבצרו ידנית ב - 3 מועדים שונים ובכמה רמות הבשלה בחודש אוגוסט. הענבים נסחטו בכמה טכניקות ובזמני השרייה שונים על קליפותיהם.
כשליש תסס והשתבח על משקעיו בחביות מעץ אלון צרפתיות גדולות בנפח של 500 ליטר בעלות קלייה עדינה שיוצרו עבור היקב בבורגונדי שבצרפת.
שאר היין תסס במכלי נירוסטה בטמפרטורה קרה בכדי לשמר את הארומטיות והרעננות הייחודיים לזנים השונים.
הסוביניון בלאן מעשיר את היין בארומות פרחוניות מעודנות , גווני הדרים ועשבוניות.
הרוסאן מוסיף מורכבות , חמימות ומרחיב מעט את המבנה הצר של הסוביניון ומעשיר בארומות נוספות וייחודיות משלו.