יין אדום יבש.
המורכב מחמישה זנים המזוהים ביותר עם דרום - מרכז איטליה , הענבים מגיעים ליקב מכרמים בוגרות בנות 70 - 50 שנה.
מאזור אברוצו מגיעים - 33% מונטפולצ'יאנו ו - 25% סנג'ובזה.
מאזור פולייה מגיעים - 30% פרימיטיבו , 7% נגרו אמארו ו - 5% מלבזיה נרה.
הענבים עוברים השרייה ותסיסה עם הקליפות במשך כ - 25 יום.
תסיסה מלולאקטית והשתבחות של 13 חודשים בנפרד בחביות עץ אלון קטנות בקלייה בינונית , שמתוכן 80% צרפתיות חדשות ו - 20% אמריקאיות.
בציר ידני וסלקטיבי מהגפנים המשובחות ביותר בשיא בשלותן ותהליך עדין של הפרדה מהשזרות.
זהו יין הדגל של יקב FANTINI שממחוז אברוצו.
יצירה המבטאת את המורשת האדירה של הגפנים העתיקות ביותר בדרום - מרכז איטליה.