יין רוזה יבש.
המורכב מ - 70% גראנש ו - 30% מורבדר , אשר מגיעים מכרמים שונים ביער יתיר הנמצאים בגובה רב של 680 - 780 מטר מעל פני הים.
נבצרו מוקדם להגברת רעננותו של היין , הענבים הושרו עם קליפותיהם למשך 24 שעות במכלי נירוסטה ואז נסחטו.
התירוש תסס בטמפרטורה נמוכה במכלי נירוסטה וחביות עץ נייטרליות של 500 ליטר.
מיד לאחר סיום התסיסה הושאר היין למשך 6 חודשים במכל עץ גדול.
צבעו ורוד אדמדם , טעמו יבש ומינרלי עם פרי רענן , מלא , ובעל סיומת ארוכה ומלטפת.
ריחו כשל אפרסק , תות ואשכולית אדומה.