בלנד אדום יבש.
המורכב מ - 80% שיראז , 10% קברנה סוביניון ו - 10% של קברנה פרנק.
אשר מגיעים מחלקות איכותיות באזור עמק האלה וזכרון יעקב.
עובר תהליך יישון ארוך בחביות חדשות מעץ אלון צרפתי ואמריקאי , במשך 18 חודשים.
עבר בציר ידני ותסיסה קרה עם השרייה למיצוי הצבע והטאנינים.
תסיסה שניה אחרי סחיטה עדינה והבלנד הסופי נעשה אחרי 24 חודשים.
זהו יין מרוכז , עשיר , המשלב עוצמות של שיראז ואדמתיות של קברנה פרנק.
המון שזיף בשל , פטל , מוקה ותבלינים עם גוף בינוני וטאנינים רכים.
בעל פוטנציאל התיישנות של 10 שנים.