בלנד אדום יבש.
המורכב מ - קברנה סוביניון , שיראז ומרלו.
מחלקות איכותיות הצמודות ליקב באזור עמק האלה.
עבר יישון בחביות עץ אלון חדשות במשך 18 חודשים.
כל זן יושן בנפרד והממסך הסופי נעשה חודש לפני הבקבוק.
עבר בציר ידני עוד לפני זריחת החמה מה שמאפשר קליטת ענבים קרירים שמשפרים את תהליך התסיסה.
אחרי השרייה ארוכה על הקליפות למיצוי צבע וטאנינים , נסחט התירוש ותסס בשנית.
אופי היין מרוכז , עשיר וקטיפתי , מוכן לשתייה עכשיו וימשיך להתיישן ולהתפתח בבקבוק במשך 10-12 שנה בתנאים מתאימים.