הבא בתור בסדרת הרום "פרימיום" מהרפובליקה הדומיניקנית , אשר מתיישן בסולרה של חביות אקס ברבן למשך 15 שנה בממוצע.
הוא ספינת הדגל של המותג מטוסלם.
את מיץ קני הסוכר מתסיסים בעדינות מבוקרת במשך 6 - 8 ימים , ולאחר מכן מזקקים בדוד זיקוק שהוא העתק של הדוד נחושת מקובה.
צבעו מהגוני עם מעט גוונים של נחושת וזהב , בפה מרגישים רום עם גוף מלא וחלק , מעט אגוזיות והמון פירות טרופיים , בשילוב טעמים של עץ . באף אפשר להבחין בארומות מרוכזות מאוד של תבלינים קאריביים כמו אגוז מוסק , קינמון , וניל וקרמל סוכר , עם ניחוחות של פירות טרופיים כמו אננס וקוקוס.
הסיומת ארוכה פירותית ומעט יבשה , יש שיגידו אפילו טיפה מעושנת.