רום "פרימיום" מהרפובליקה הדומיניקנית , אשר מיושן בשיטת סולרה.
גילו בין 18 חודשים ל - 3 שנים בממוצע , זוקק 3 פעמים בדוד נחושת שהוא העתק של דוד הנחושת המקורי מהמזקקה בקובה.
לאחר הזיקוק מיישנים את הרום בסולרה של חביות עץ משומשות מאוד , זאת על מנת לייצר רום מרוכז בארומות ובטעמים שלו.
עובר סינון כפול וטעמו עדין וחלק , מאוד פרחוני ואפילו מעט פירותי , הוא בעל גוף בינוני ועם סיומת ארוכה ונעימה של קוקוס קלוי מתובל ווניל.
צבעו בהיר עם גוונים קלים של כסף , והוא מציג ארומות וניחוחות של מאפה קינמון , קוקוס והרבה וניל , בשילוב של מעט קפה וקרמל.